50 грн

Мікроаплікатори надтонкі БІЛІ AMPri 100 штук. Мікроаплікатор (мікробраш) – інструмент нестерильний для разового застосування, має гнучкий спушений кінчик. Використовується для нанесення мікрокількостей паст та рідин.

Є в наявності

Опис

Мікроаплікатори надтонкі БІЛІ SuperFine AMPri MedComfort. Мікроаплікатор (мікробраш) – це нестерильний інструмент для разового застосування, має гнучкий спушений кінчик. Використовується для нанесення мікрокількостей паст та рідин.

Додаткові відомості:

  • довжина: 10 см
  • фасування: 1 диспенсер по 100 шт (одного кольору)

Мікроаплікатори надтонкі застосовують:

  • стоматологія і косметологія – для нанесення рідин та гелів при проведенні процедур

Переваги використання:

  • Легко проникають у важкодоступні місця між зубами.
  • Не викликають роздратування м’яких тканин у ротовій порожнині.
  • Наявність різних розмірів та форм – для різних процедур

Мікроаплікатори стоматологічні – це одноразові вироби, які використовують для нанесення різних лікарських засобів рідкої або пастоподібної консистенції в ротову порожнину пацієнта при проведенні лікувальних або профілактичних заходів.

Мікробраш незамінний у щоденній професійній практиці. Він відрізняється простотою використання та досить доступною ціною. Тому досвідчені стоматологи часто використовують його для нанесення різних розчинів під час лікування зубів.

Особливості мікроаплікаторів AMPri

Мікробраш купити можна не тільки для застосування у стоматології. Багато косметологів використовують таку продукцію для проведення різних косметологічних процедур. Завдяки особливій конструкції аплікатори набули досить широкого поширення і стали незамінним розхідником для багатьох фахівців.

Мікроаплікатор дозволяє зручно та оперативно нанести будь-який стоматологічний гель, протруювання, бондингові системи тощо. Навіть інтенсивне навантаження на щетину мікробрашу AMPri не стане причиною її випадання. Крім зручності використання, мікроаплікатори відрізняються ще й високою економічністю. Головка аплікатора не вбирає робочу речовину, завдяки чому фахівець суттєво заощаджує на його витраті. Пензлик виробу може змінювати кут, тому нанести рідину можна з легкістю навіть у важкодоступне місце.

У Handy24 представлені різні стоматологічні товари, які відповідають будь-яким запитам як лікарів, так і пацієнтів.

Додаткова інформація

Вага.1 kg
Розміри5 × 5 × 12 cm
Колiр

Галузь застосування

, , ,

Штук в упаковці

Країна виробництва

Бренд

,

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Мікроаплікатори надтонкі БІЛІ AMPri 100 штук”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 3 =

Вам також може сподобатися…