нітрилові рукавички

Друзі! Ще кілька днів – і цей божевільний рік з гарними круглими цифрами «двадцять-двадцять» стане минулим. Ми з деяким побоюванням дивимося на 2021-й рік, який наближається : хто знає, які «сюрпризи» він піднесе? Нехай цей рік буде кращим, ніж всі минулі! Стабільнішим, добрішим до нас і обов’язково щасливішим! Триває наш новорічний розпродаж! Це – вигідна знижка за відгук на всі товари в магазині Handy24! За результатами на сьогоднішній день нітрилові рукавички рулять! І лікарі, і косметологи, і клінінг-майстри, і кухарі, і працівники багатьох інших сфер вважають їх найнадійнішими.

Про режим носіння масок і рукавичок

Ось вже кілька місяців, як народ зобов’язали носити маски та рукавички в громадських місцях. Маски – так маски. Рукавички – так рукавички. Наш народ до всього швидко пристосовується.

Яких тільки рукавичок не зустрінеш в Київському метро! У справу пішли і одноразові рукавички з наборів для фарбування волосся, і робочі добротно промаслені будівельні або господарські рукавиці, і в’язані бабусями зимові рукавиці, і стерті велосипедні рукавички і навіть боксерські дутики. З масками – свої приколи: маски наділи і на собак, і на автомобілі, і навіть на пам’ятники. )))

пам'ятник в масці

нітрилові рукавички

Нежданчики цього року

Плюси масок (народні дослідження)

У попередній нашій статті ми розповідали про те, які складнощі відчувають при носінні масок ті, хто носить окуляри. Але і плюсів в носінні масок народ помітив чимало:

нітрилові рукавички

маски приколи

маски приколи

Нітрилові рукавички в … новорічному декорі

нітрилові рукавички

Нітрилові рукавички (крім свого прямого призначення) теж були помічені в несподіваному застосуванні! Ви бачили, які стильні ялинки з них роблять? Ялинки медиків – справжній писк медичної творчості!

Це говорить про одне: раз люди не втомлюються створювати меми про нітрилові рукавички і маски, значить, ці вироби добре зайшли на ринок, і користуються заслуженою популярністю.

Нагадаємо про умови новорічної знижки

Передноворічна знижка в розмірі 5% на всі медичні товари (навіть найдефіцитніші і дорогі) триває! Отримати її не складно: просто напишіть відгук про якість наших товарів або про співпрацю з нами.

  • Як дізналися про наш магазин?
  • Які товари вже спробували в дії?
  • Чим вам сподобалися товари з Handy24?
  • Які проблеми вони допомогли вам вирішити?

Не думайте про те, як сформулювати свій відгук – все, що написано щиро, не може бути неправильним! Ваші відгуки – не просто чесна оцінка нашої роботи. Це – найсильніша мотивація ставати краще для ВАС!

вироби з рукавичок

Надсилайте свій відгук будь-яким зручним способом: в Viber, в Telegram або на нашу електронну скриньку office@handy24.com.ua. Друзі! Новорічний розпродаж триватиме ще 4 ажіотажних дні! Але і після нього ціни на нітрилові рукавички, маски, антисептики і інші одноразові матеріали в магазині Handy24 будуть нижче, ніж в інших магазинах! Тут можна убезпечити себе і рідних з голови до ніг! Пишіть відгук! Отримуйте знижку! Замовляйте товари! І нехай в Новому році здійсняться всі ваші найзаповітніші бажання! Бережіть себе і своє здоров’я!

Замовити маски і рукавички

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 + sixteen =