новорічний розпродаж

Цей складний 2020 й рік підходить до завершення. Він приніс усім нам чимало проблем. Але і можливостей, про які ми навіть не підозрювали, теж! Так – цей рік багато чого змінив і в нас, і навколо нас. Але дещо залишилося незмінним. Наприклад, добродушні питання наших клієнтів: А чи буде новорічний розпродаж? Так звичайно! Можливо, ваш настрій зовсім впав, і у вас вже немає сил піднімати його (мовляв, нехай валяється). Зате у нас є бажання і ідея підняти вам настрій – оголосити про знижки на всі товари! Просто за відгук!

Цікаве про ринок рукавичок

Що цікавого на ринку рукавичок відбулося за цей неблагополучний 2020 й рік? Огляд короткими фактами:

  • пандемія спровокувала ажіотажний попит на рукавички по всьому світу, в результаті чого ціни на рукавички підскочили в кілька разів
  • 26 листопада 2020 на Малайзії (де з кожних 5 пар рукавичок в світі виробляють 3 пари!) Закрилося 28 заводів з виробництва рукавичок
  • з’явився новий матеріал для виготовлення рукавичок – Вітріл (про цей матеріал розповімо чесно і докладно в наступних статтях)

Не обійшлося і без приколів)))

новорічний розпродаж

Їхні стосунки не пройшли випробування)))

Складно довелося тим, хто носить окуляри. Тепле повітря, що видихається прямує вгору, а там – сюрприз у вигляді окулярів. Якщо маска поверх окулярів, то окуляри миттєво затуманюються і все – людина нейтралізована. А якщо окуляри поверх маски, то маска врізається в очі, починає боліти голова, та й окуляри так недовго втратити. А у жінок плюс до всього ще й туш плисти починає.

Хтось радить зігнути дужку в масці сильніше, щоб вона краще облягала ніс, а завушні гумки – перекручувати. Хтось експериментує, надягаючи маску дротиком вниз. А хтось підгинає верхній край маски всередину.

Ті, хто працює в мороз на вулиці, теж поки не можуть адаптуватися до масок. За кілька годин на вулиці таким вологим подихом у вуха надихаєш, що вуха застудити можна. Завдяки вухам утримуються окуляри, маска, навушники і сережки у жінок. Додайте до цього пасма волосся, яке електризується взимку, і його теж треба за вуха заправити. )))

Плюс відстовбурчується від дужок окулярів шапка або сповзає від поривів вітру капюшон. Словом, сподіваємося, що виробники масок знайдуть рішення і розроблять моделі масок для тих, хто носить окуляри або працює на морозі.

Нарешті маски стали застосовуватися за своїм прямим призначенням: зігрівати підборіддя, рот і ніс! )))

Ми працювали для вас весь рік

Незважаючи на всі ці ринкові коливання і пандемійні колапси, компанія Handy24 не зменшила обороти своєї діяльності. Ми не зійшли з дистанції, не зупинилися і навіть не зменшили темпи. Навпаки, в нинішніх реаліях ці темпи потрібно було тільки збільшувати.

Ми не просто чекали прогнозованих стрибків попиту на всі медичні витратні матеріали. Ми шукали рішення, щоб для жителів України задовольнити потребу в масках, рукавичках, антисептиках та інших захисних виробах максимально повно.

Саме тому ми … стали розширюватися. Так і з’явився наш новий інтернет-магазин Handy24, орієнтований на роздрібну та дрібнооптову торгівлю. І в цьому магазині ми весь рік робили все, що залежало від нас, щоб стримувати зростання ціни на рукавички. Ми просто не підвищували маржу на медичні товари, як це робили інші компанії.

Із зростанням попиту на рукавички стали з’являтися і низькоякісні вироби. Ми мобілізували всі сили і ресурси, щоб відстежувати ці явища, ретельно перевіряти всі партії і затарювати наш магазин тільки якісними перевіреними сертифікованими товарами.

Як і раніше, ми брали участь у всіх профільних виставках, не пропускаючи жодного такого заходу, щоб у вас була можливість закуповувати рукавички нітрилові, підрукавички, маски, антисептики і інші вироби для захисту лиця, рук і тіла за найвигіднішими виставковими цінами.

Купити антисептик

новорічний розпродаж

Бачите, якими універсальними можуть бути маски!

Новорічні побажання клієнтам

«Ми працювали для вас! Ми падали з ніг від втоми, але нас повертали до життя ваші теплі доброзичливі відгуки і подяки! » Олександра Найдич, менеджер компанії

«Любі наші клієнти! З багатьма з вас ми вже стали справжніми друзями. Саме ви надихаєте нас ставати краще. Наш новорічний розпродаж – для вас! » Олександр Ришков, менеджер-консультант

«Разом з вами ми мріємо про те, що в Новому 2021-му році пандемія буде переможена. Ми і далі хочемо вчасно оснащувати вас кращими засобами захисту, щоб в нашому магазині ви могли знайти все необхідне, щоб убезпечити себе, своїх близьких, своїх клієнтів і співробітників. Ми плануємо збільшити лінійку наших товарів в кілька разів. Вас чекають нові знижки, акції, розпродажі, виставки та найкращі пропозиції ». Леся Віталіївна Зацерковська, керівник компанії

Коли у гумористів поганий настрій, вони говорять, що лікарям вигідно, щоб їх пацієнти довше залишалися хворими. Але ми хочемо, щоб ВИ БУЛИ ЗДОРОВІ !!! А якщо захворіли, то – швидше видужували! Нехай це тисячу разів невигідно з матеріальної точки зору – нам буде віддано іншими цінностями! Тому ще раз і ще раз говоримо в ваше життя: будь ласка, живіть довго, ніколи не хворійте, будьте успішні і щасливі усіма своїми сім’ями!

новорічний розпродаж

Та-дам! Новорічний розпродаж!

Ну, ось як вас, таких чудових, залишити без святкових знижок? Ми перевдягаємося в святих Миколаїв, дідів Морозів та різдвяних янголів і урочисто оголошуємо про початок грандіозної акції в інтернет-магазині Handy24!

Святкова знижка 2020 становить аж 5% і поширюється на ВСІ медичні товари, які є в нашому магазині! Умова одна – ВАШ ЧЕСНИЙ ВІДГУК! Знижка за відгук триватиме 10 днів до Нового року, починаючи з сьогоднішнього дня!!!

Відгук можна надіслати в Viber, в Telegram або на нашу електронну скриньку office@handy24.com.ua. Поспішайте написати свій відгук і отримати 5%-ву знижку на будь-які товари, щоб встигнути зробити закупівлі до Нового року!

Тут дуже зручна система оплати, доставка по всій Україні (в тому числі в усі міста Донецької та Луганської області, підконтрольні Україні) і самі розумні консультанти, які знають про кожен товар більше, ніж … виробники!

Тому що виробники тільки виробляють рукавички, а ми – спостерігаємо, вивчаємо і знаємо все, що відбувається з рукавичками і на етапі їх зберігання, і на етапі їх застосування в різних сферах. Спираючись на живий досвід наших клієнтів, ми можемо розповісти про кожен товар в 3-5 разів більше висновків, ніж зазначено в стандартних описах на упаковках.

Друзі! Перерізуємо стрічку! Новорічний розпродаж стартував! Пишіть свій відгук! Отримуйте знижку! І – скоріше в каталог вибирати товари! Налітайте! Хапайте кошика! Кладіть в них стільки, скільки можете забрати! Слава Богу, в онлайн-магазинах немає черг!

Замовити маски і рукавички

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven − 11 =