дешеві рукавички

У попередній статті ми міркували про те, чому подорожчали рукавички. Люди розуміють, що для цього є об’єктивні причини: дорожчає все, і ціни на рукавички відповідно. Але доходи людей при цьому не тільки не збільшуються, а й скорочуються. І працівники багатьох сфер, чия діяльність пов’язана з постійним носінням рукавичок (медицина, стоматологія, косметологія, громадське харчування, обслуговування, клінінг), почали шукати більш дешеві рукавички. Де ж знайти недорогі одноразові рукавички? Як шукати ці дешеві рукавички? Чи є вони взагалі? І чому вони коштують дешевше? Прострочені? Браковані? Підроблені? Де ось та межа між ціною і якістю, яку краще не переступати? У цій статті досліджуємо запит «дешеві рукавички».

Купувати рукавички безпосередньо

Чи можливо в принципі купити рукавички дешевше, ніж в аптеках і магазинах? Так, якщо купувати їх у … самих же виробників безпосередньо. Але весь драматизм ситуації з рукавичками полягає в тому, що виробники рукавичок знаходяться в інших країнах (в Малайзії, в Таїланді, в Китаї). В Україні немає жодного підприємства з виробництва рукавичок. Так що «домовлятися» доведеться з менеджерами саме цих підприємств. Але вони не постачають ці вироби маленькими партіями – не вигідно.

Але як тоді знайти дешеві рукавички? Купувати рукавички в Україні! У тих, хто володіє авторськими правами, патентами, торговим знаком і ціноутворенням на рукавички. Наприклад, наша компанія має повний комплекс прав на підрукавички з бамбука. Купуючи підрукавички в онлайн-магазині Handy24, ви точно не будете переплачувати за ці вироби!

Якщо десь в інтернеті ви знайшли ціни на підрукавички дешевше, це означає, що ви натрапили на підробку. У таких виробах якісне бамбукове волокно замінили на дешеве віскозне. І віскози в цих виробах виявляється до 90%. Що ж, які ще є способи знайти дешеві рукавички? Один з таких способів – подумати про оптові покупки.

Дешеві рукавички оптом

Всі ми розуміємо: щоб купити рукавички за мінімальними цінами, замовлення повинно бути оптовим. Оптові ціни можуть бути в 2 і більше разів дешевше. Принцип тут простий: чим більше опт, тим менше ціна. Купувати рукавички оптом – популярна практика, яка значно здешевлює одиницю товару.

Кожна оптова партія має свою мінімальну кількість продукції. І часто буває так, що оптовий обсяг настільки великий, що одному пересічному покупцеві стільки пар рукавичок просто не треба. Ну, не до кінця ж життя ними затарюватися! Що робити в цьому випадку?

Спільні покупки рукавичок

Людям нашим винахідливості не позичати. Досвід виживання в несприятливих умовах у наших людей є! І в боротьбі з щоденним пошуком, де і на чому заощадити, народжуються геніальні варіанти. Наприклад, «спільні покупки», коли кілька покупців об’єднуються, щоб купити партію рукавичок за оптовими цінами. Такі покупки можна здійснювати, не виходячи з дому. На них і заощадити вийде, і навіть заробити.

Купити рукавички зі знижкою

Ще один популярний спосіб купити дешеві рукавички – це регулярно стежити за знижками, акціями, розпродажами, розіграшами. Багато продавців регулярно надають різні вигідні знижки. Наприклад:

  • зниження цін в передсвяткові та святкові періоди
  • знижки і бонуси для певних категорій покупців
  • знижки в певні години або на певну суму
  • розіграш товару: наприклад, кожному 100-му покупцю
  • знижки постійним покупцям, різні системи накопичення знижок і дисконтні програми
  • покупка рукавичок в комплекті з іншими важливими товарами (зазвичай набори коштують дешевше)
  • всілякі акції: наприклад, тим, хто купує 2 одиниці акційного товару, третій (такий же) надається безкоштовно

Наймасштабніші розпродажі проводяться зазвичай в кінці року. Найкраще, що можна зробити, коли ви шукаєте дешеві рукавички, зареєструватися на сайті, щоб вам вчасно приходили повідомлення про всі акції та знижки. Без таких повідомлень можна пропустити важливі знижки.

Закупівля рукавичок на виставках

А найвигідніші закупівлі рукавичок можна зробити на профільних виставках. Кілька днів тому, наприклад, наша компанія брала участь в міжнародній стоматологічній виставці, де купити стоматологічні товари (в тому числі і дешеві рукавички) можна було за найнижчими – виставковим – цінами. Такі виставки проводяться регулярно – так що стежте за анонсами на нашому сайті Handy24!

Порівнювання ціни і якості

Ще один спосіб заощадити на покупці рукавичок – постійно порівнювати ціни на рукавички з різних матеріалів, з різних країн, у різних магазинах і т.п. При порівнянні зручно користуватися ціновими фільтрами, підбираючи товари однієї цінової категорії. Порівнювати потрібно рукавички однакової якості (розміру, ваги, щільності). Адже нескінченно знижувати ціни на рукавички неможливо – неминуче постраждає і якість рукавичок. Чим дешевше виріб, тим гірше воно за якістю.

Звичайному покупцеві порівнювати вартість рукавичок втомлює. Тому що доводиться вивчити сотні схожих товарів, збираючи крихти даних по всьому інтернету. Співробітники онлайн-магазину Handy24 роблять всю цю копітку пошукову та порівняльну роботу за вас!

Ми займаємося постачанням рукавичок в Україні багато років поспіль і добре знаємо цей ринок зсередини! Ми проводимо власні маркетингові дослідження ринку рукавичок, вивчаючи все, що пов’язано з цією продукцією (новини, тенденції, проблеми, ціни). На сьогоднішній день ми зібрали в нашому магазині тільки якісні витратні матеріали від багаторазово перевірених виробників з бездоганною репутацією. У нашому магазині немає жодного товару, в якості якого ми не були б впевнені. Всі наші одноразові витратні матеріали відрізняються якістю «Преміум». Навіть найтонші і дешеві наші рукавички мають якість не нижче 4/5.

Маржа на рукавички в Handy24

І, що не маловажливе, ціни в Handy24 – дуууже приємні. У цьому питанні у нас – повна демократія! Націнка на всі витратні матеріали в нашому магазині не тільки жодного разу не підвищилася, а й зменшилася в процентному відношенні в кілька разів! Ми дбаємо про своїх клієнтів не на словах, а на ділі, направляючи більше світла «в нашу карму». Ну що – готові? Вирушаємо в каталог, щоб …

Замовити рукавички

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − six =