одноразові рушники

Вікіпедія характеризує рушники, як вироби прямокутної форми з тканини або паперу. І сьогодні ми з вами поговоримо про одноразові рушники, які відмінно зарекомендували себе в салонах краси і медичних центрах. Одноразові рушники по праву є одним з найбільш затребуваних витратних матеріалів в сфері послуг. І ми розповімо вам про переваги, характеристики, достоїнства одноразових рушників і про те, як правильно їх вибрати.

Чому ж вони так популярні, ці одноразові рушники з нетканого матеріалу? Тому що вони мають ряд переваг:

  • Гарантують відсутність ворсу на тілі і волоссі клієнта (пацієнта) після процедури
  • Гігроскопічність виробу забезпечує швидке вбирання рідини
  • Після вбирання вологи рушники зберігають форму і міцність

Ці переваги стали можливі завдяки матеріалам, з яких виготовлені одноразові рушники. А саме: спанлейс і Cotto. Якщо матеріал спанлейс вже досить відомий, то матеріал Cotto – це порівняно новий винахід. Його унікальність в тому, що він проводиться на основі бавовни. Звідси і назва матеріалу.

Як правильно вибрати щільність рушника?

Найчастіше щільність рушника говорить про його здатність вбирати вологу. Чим вище щільність, тим виріб краще поглинає рідину.

  • Найпоширеніша щільність рушників 40 г/м2. Одноразові рушники спанлейс використовуються в більшості процедур в салонах краси і медичних центрах. Вироби мають гладку структуру.
  • Рушники, виготовлені з матеріалу Cotto, зазвичай мають щільність 45 г/м2 і мають сітчасту структуру. Цей матеріал характеризується високим вмістом бавовни, що забезпечує відмінне вбирання рідини.
  • Рушники щільністю 50 г/м2 виготовляються з матеріалу спанлейс і мають гладку структуру.
  • Рушники щільністю 60 г/м2, виготовлені з спанлейса, використовують салони класу люкс. Ці вироби забезпечують максимальне поглинання і незамінні в догляді за клієнтами з густими і довгими волоссям.

При виборі одноразового рушника з спанлейса важливо звернути увагу на % вмісту в виробі віскози, а у виробах з матеріалу Cotto – на % вмісту бавовни. Використання натуральних матеріалів забезпечує більше поглинання.

Завдання майстра непросто обернути рушником частину тіла або волосся клієнта (пацієнта), важливо повністю їх висушити. Таким чином, волога не потрапить на одяг і не зіпсує її. Крім цього використання нетканого рушника правильної щільності скорочує собівартість процедури і економить час майстра.

Розміри одноразових рушників

В даному випадку істинна приказка: мета визначає засоби. Важливо визначити з якою метою ви будете застосовувати рушник.

Для миття волосся використовується розмір 25см*60 см, як накладка на раковину.

Розмір 35см*70см використовується для стрижки короткого волосся, а також популярний у майстрів манікюру.

Замовити одноразові рушники 35см*70см

Одноразові рушники для салонів розміром 45см*90см використовуються майстрами при роботі з довгим волоссям, а також в SPA-салонах при проведенні косметологічних процедур.

Навіщо використовувати великі одноразові рушники для обличчя та волосся, якщо при проведенні педикюру потрібно витерти тільки ноги клієнта? З огляду на всі ці нюанси, ви можете забезпечити оптимальну собівартість процедури, що зробить її максимально доступною.

Види укладання та зберігання рушників

Вимоги санітарних норм зобов’язують забезпечити належне зберігання одноразових рушників.

Одноразові рушники в рулонах більш зручні для транспортування, але для їх зберігання необхідно використовувати спеціальні стійки. Також для зручності використання та економії часу в рулонних рушниках передбачена перфорація.

Розмір індивідуальної упаковки вважається більш зручним для зберігання і використання. Розкривши пакет з набутими рушниками, ви можете розмістити їх на полицях шафи і використовувати в разі потреби, не порушуючи санітарних норм.

Стандартна упаковка одноразових рушників містить 50 або 100 штук виробів.

Вчимося економити з розумом

Застереження!

  • Купуючи одноразові рушники для перукарні, звертайте увагу на відповідність заявленої і реальної щільності виробу. Неоднорідність матеріалу може привести до розриву рушника при намоканні, і для завершення процедури вам доведеться використовувати дві одиниці виробу.
  • Також звертайте увагу на кількість вмісту в виробі віскози або бавовни. Від цього залежить реальне поглинання придбаних вами рушників.
  • Як зробити це практично? Чим більше синтетики, тим виріб має більше ковзання і скрипить на пальцях. Навіть одноразові рушники ви зможете визначити на натуральність.

Інформація для клієнтів приватного майстра. При відвідуванні майстрів, які працюють на дому, особливо звертайте увагу на гігієну обслуговування. Зазвичай, обслуговування домашніх майстрів приховано від очей санітарно-епідеміологічного контролю. І використання одноразових витратних матеріалів захистить вас від зараження хворобами, що передаються через багаторазові рушники. Особливо в тих випадках, коли є ймовірність використання одного рушника на двох клієнтів.

Головні переваги рушників

У порівнянні з багаторазовими, одноразові рушники не потрібно прати, дезінфікувати, сушити і прасувати. Але головна їх гідність – забезпечення гігієни обслуговування. Завдяки чому клієнт зможе оцінити комфорт процедури і ваш професіоналізм.

У нашому асортименті рушників – тільки високоякісні сертифіковані вироби з безпечних гіпоалергенних матеріалів, з приємними цінами і лінійкою всіх існуючих розмірів. Ми працюємо тільки з виробниками, які гарно себе зарекомендували і робимо доставку по всій Україні. Купити одноразові рушники можна оптом і в роздріб.

Замовити одноразові рушники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + 15 =