одноразові серветки

Не всі читачі цієї статті пам’ятають часи, коли при обслуговуванні в перукарнях або в медичних установах ви стикалися з запраними серветками непередаваного сірого кольору, в навантаження до непривітного персоналу. Або коли через дорожнечу доводилося йти до найближчого секонд-хенду і купувати ганчір’я для прибирання будинку. Ці часи минули, і сьогодні ми з вами можемо насолоджуватися аксесуарами для прибирання будинку і отримувати задоволення від обслуговування в медичних центрах і салонах краси. Сьогодні практично всі сфери обслуговування перейшли на одноразові витратні матеріали. У цій статті ми звернемо вашу увагу на серветки одноразові з нетканого матеріалу. Ви дізнаєтеся, якими характеристиками вони володіють, де використовуються, яких різновидів бувають, в чому їх переваги. І в підсумку: як правильно вибрати одноразові серветки.

Не секрет №1: Матеріал

Не дивлячись на різноманіття одноразових серветок, практично всі вони виготовляються з одного виду матеріалу під назвою спанлейс. І це не випадково. Цей безворсовий нетканий матеріал за своєю здатністю вбирати вологу може легко змагатися з ватою і марлею. Але на відміну від них, в процесі експлуатації він добре зберігає форму. Міцність спанлейса поєднується з його тонкістю. Матеріал виготовляється шляхом скріплення волокон під впливом водних струменів. Так як у виробництві спанлейса використовується поліефір, віскоза, пропилен і целюлоза, матеріал гіпоалергенний, не токсичний, повітропроникний.

Не секрет №2: Щільність

Незважаючи на широкий спектр застосування серветок, вибір щільності залежить від цілей використання.

  • Матеріал щільністю 40 г/м2 – найпопулярніший в індустрії краси. Він має гладку текстуру і використовується в більшості процедур.

Заказати серветки щільністю 40 г/м2

  • Серветки щільністю 45 г/м2, що мають сітчасту текстуру, через високий вміст бавовни відмінно поглинають вологу.
  • Салони класу «Люкс» часто використовує вафельні рушники щільністю 60 г/м2, які забезпечує максимальне поглинання.

Ступінь поглинання вологи, при проведенні процедури, впливає на тривалість роботи майстра і собівартість обслуговування. Однак, варто звернути увагу на той факт, що однакова щільність матеріалу не завжди забезпечує однакове поглинання. Купуючи одноразові серветки звертайте увагу на відсоток вмісту віскози або бавовни. Чим він нижчий, тим «синтетичніше» буде виріб.

Не секрет №3: Розмір і область застосування

  • Серветки розміром 5×5 і 7×7 підійдуть як для домашнього, так і професійного догляду за нігтями. Їх використовують для знежирення нігтів. При цьому серветки не залишають ворсинок і не дряпають пластину нігтя. Вони м’які і не розшаровуються.
  • Серветки розміром 15×20 застосовуються при знятті або нанесенні косметичних засобів, для зняття макіяжу в SPA-салонах і соляріях. Перукарі використовують серветки цього розміру для видалення хімічних засобів в процесі фарбування або волосся після стрижки.
  • Для зони декольте і лиця використовуються серветки розміром 20×20 і 20×30. Цей же розмір використовується при манікюрі.
  • Для педикюру знадобляться серветки розміром 30×40.
  • Одноразові серветки медичні розміром 40×40 застосовуються в гінекології, при УЗД та інших подібних медичних процедурах. Одноразові стерильні серветки також застосовуються при проведенні медичних і косметичних операцій.
  • Одноразові серветки розміром 45×45 є універсальними і застосовні при манікюрі педикюрі, масажі і косметологічних процедурах.

Універсальність серветок підтверджена часом і досвідом використання. При необхідності стерилізації серветок, вони не втрачають своїх первинних властивостей, не викликають алергічної реакції і безпечні.

Заказати серветки одноразові 20х20

Не секрет №4: Упаковка

Одноразові неткані серветки випускаються в рулонному або нарізному вигляді.

Серветки одноразові в рулоні представлені в розмірах 20×30, 20×40, 30×30, 30×40, 40×40, 40×70.

Нарізні одноразові серветки в розмірах 10×10, 15×15, 20×20, 20×30, 30×30, 35×40, 35×70, і 50×80 по 50 або 100 штук в упаковці.

Не секрет №4: Переваги використання одноразових серветок

  • Швидкість і простота обслуговування
  • Скорочення витрат і зниження собівартості процедури
  • Гігієна, комфорт і естетика

У нашому інтернет-магазині ви знайдете одноразові серветки на будь-який смак і під будь-яке завдання. Ми доставляємо товар в будь-який регіон України вчасно. Купити серветки одноразові ви можете оптом і в роздріб. Ми допоможемо зробити ваших клієнтів щасливими, а Ви залишитеся задоволені асортиментом, ціною і обслуговуванням.

Заказати серветки одноразові

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − 8 =