медичні засоби захисту

Ласкаво просимо в Handy24 – новий цілодобовий інтернет-магазин роздрібної і дрібнооптової торгівлі, в якому є практично всі медичні засоби захисту!

  • витратні матеріали медичного та загального призначення в роздріб
  • від шапочок до бахіл, від халатів до простирадл, від масок до серветок
  • латексні, нітрилові, вінілові рукавички всіх кольорів і розмірів
  • одноразовий захисний одяг, антисептики, товари для стоматології
У нашому магазині представлені тільки екологічні сертифіковані високоякісні медичні засоби захисту відомих виробників (як вітчизняних, так і зарубіжних).

Медичні засоби захисту

Тут ви знайдете те, чого немає в інших магазинах, – дефіцитні медичні засоби захисту, які здатні звести до мінімуму ризик професійних захворювань і вплив шкідливих виробничих середовищ.

Тут є товари, які ще не стали продукцією масового попиту, але саме вони забезпечують подвійний захист – підрукавички бамбукові! Вони потрібні там, де рукавички носять по кілька годин щодня.

Підрукавички – це найкраще, що можуть запропонувати сьогодні генії медицини! Handy24 – єдина компанія з виробництва та постачання подперчаток в Україні. Ми насправді знаємо про підрукавички все!

Кілька слів про назву

Чому ми назвали наш магазин саме так – Handy24? Звідки взялася ця назва? Ми були приголомшені тим, скільки сенсу приховано в англійському слові «handy». Це і «ультра-корисний», і «добре продуманий», і «портативний» (тобто зручний в перенесенні), і «легкий у використанні», і «орієнтований на користувача», і «вигідно-практичний», і «той , який завжди під рукою ». Все це ми можемо сказати і про наші товари!

Наші товари дадуть вам відчуття гігієнічного комфорту і захищеності. Вони забезпечать вас з голови до ніг навіть в періоди загострення пандемії!

І, нарешті, побудували! Ура!

Ми «будували» наш магазин кілька місяців. Велика команда фахівців працювала над його розробкою і наповненням. І ось наша мрія – надати людям кращі медичні засоби захисту – втілилася! Ми відкрились!

Сьогодні ви можете робити покупки на нашому сайті з будь-якого пристрою. Наш каталог має цілу систему зрозумілих і зручних фільтрів, які в 1 клік допоможуть вибрати медичні засоби захисту, які підходять за кольором, розміром, щільності, виробником, ціною і сферою застосування. Кожен товар має докладні характеристики і кілька фотографій. Тож бажаємо вам приємних покупок!

Дивитись товари

Знижки першим покупцям

Багатий асортимент, якість «Преміум», тільки перевірені виробники, тільки сертифікована продукція, демократичні ціни, ніяких переплат, зручні способи оплати, дисконтна програма, доброзичливі консультанти, налагоджена доставка, можливість створити особистий кабінет на сайті, можливість замовляти товари 24 години на добу (ось звідки цифри 24 в назві магазину!) – і все це для вас!

І, звичайно ж, на честь відкриття нашого магазину ми приготували для вас неймовірні подарунки – знижки першим покупцям НА ВСІ МЕДИЧНІ ЗАСОБИ ЗАХИСТУ! Друзі, поспішайте! Акція діє тільки 7 днів з дня відкриття магазину! Тадам! Урочисто перерізуємо стрічку і піднімаємо келих шампанського за ваше здоров’я!

Дивитись товари

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + 7 =