одноразові простирадла

Ще років десять тому ми не могли собі й уявити, що таке звичний для нас виріб як простирадло може бути одноразовим. Але сьогодні нікого з нас не дивує одноразова продукція. Жодна лікарня (медичний центр, салон краси, масажний кабінет, ветеринарна клініка) не обходиться без одноразових простирадл. І для цього є вагомі причини. Одноразові простирадла мають ряд безперечних переваг у порівнянні зі звичайними тканинними простирадлами багаторазового застосування, які ми використовуємо вдома. У цій статті ми поговоримо про все, що вам потрібно враховувати при виборі одноразових простирадл.

Виходячи з назви, може скластися враження, що одноразове простирадло – це щось таке неякісне і недовговічне. Але це зовсім не так! І ви переконаєтеся в цьому самі.

Які переваги мають одноразові простирадла

  • Завдяки тому, що простирадло використовується один раз, воно забезпечує максимальну гігієнічність.
  • Матеріали, з яких виготовляються простирадла, є гіпоалергенними. Це виключає алергічну реакцію, а, значить, ускладнення і додаткове навантаження на організм людини, який переніс складну операцію або страждає важкою хворобою.
  • Одноразові простирадла для лежачих хворих забезпечують необхідний комфорт в порівнянні з тканинними простирадлами, даючи хворому повноцінний сон.
  • Завдяки своїм властивостям одноразові простирадла запобігають утворенню пролежнів. Це дозволяє виключити розм’якшення кісткової тканини і зараження організму через потрапляння в рани продуктів розпаду організму.
  • На відміну від тканинних, медичні простирадла мають високу гігроскопічність, забезпечуючи відмінне вбирання вологи і захист організму. Ця властивість одноразового простирадла допоможе людям з підвищеною температурою і рясним потовиділенням.
  • Ці якості роблять одноразові простирадла незамінними при щоденному домашньому догляді за лежачими родичами. Без них також не обійтися в медичних і косметологічних центрах.
  • Важливою перевагою одноразового простирадла є його досить низька ціна. Виключаючи необхідність його прати, ви економите гроші і, найголовніше, – час. Чисте і свіжозастелене простирадло завжди викличе довіру ваших пацієнтів.

Як вибирати одноразові простирадла і при цьому економити

Для економії при купівлі цих витратних матеріалів, перш за все відповідаємо собі на запитання. Для чого нам потрібна одноразове простирадло? Після відповіді на це питання ми зможемо підібрати простирадло за характеристиками. Для цього нам потрібно знати:

  • матеріал простирадла
  • його розмір
  • вид укладання

Відмінності матеріалів одноразових простирадл

Матеріалами, з яких виготовляють одноразові простирадла, можуть бути: спанлейс, спанбонд або SMS.

Спанлейс

Використовується для тривалих процедур, забезпечуючи м’якість і комфорт. Характеризується великим рівнем вологовбирання. За ступенем вологопоглинання порівнюється з марлею і ватою. При усмоктуванні вологи матеріал добре зберігає форму.

Стійкість матеріалу на розрив поєднується з його тонкістю. Матеріал не токсичний, повітропроникний, антистатичний. При виробництві використовуються волокна поліефіру, віскози, поліпропілену, целюлози, які переплітаються під впливом аквапотоків високого тиску. Щільність спанлейса – 30-80 г/м2.

Спанбонд

На відміну від спанлейса він характеризується своїми водовідштовхувальними властивостями. Ідеально підходить для процедур з високим ступенем вологості (в косметології, медицині та інших сферах). Матеріал нетканий, легкий і міцний. Спанбонд виготовляється з найтонших пропіленових ниток, термоскріплених між собою. Щільність матеріалу досягає 42 г/м2. Спанбонд з односторонньою ламінацією використовується для захисту медичного і косметологічного устаткування. У той же час «з боку клієнта» це буде «приємний» спанбонд. Відмінною рисою матеріалу є різноманітність колірної гами – так що ці медичні товари в буквальному сенсі можна підбирати під стиль інтер’єру.

Замовити простирадла з спанбонду

Простирадла одноразові SMS

Матеріал SMS складається на 100% з пропіленових волокон. Між двома шарами спанбонду знаходиться шар мельтблауну. Завдяки цьому матеріал не пропускає рідини і жири.

Антибактеріальні властивості SMS в 7-10 разів вище, ніж у спанбонду. Якщо цей матеріал охарактеризувати двома-трьома словами, то це – відмінна якість і бюджетна вартість.

Щільність одноразових простирадл

  • Щільність 12-14 г/м2 може використовуватися для покриття кушеток, крісел та іншого обладнання.
  • Щільність 18-20 г/м2 застосовується при більш тривалих процедурах.
  • Матеріал щільністю 20-22 г/м2 є самим м’яким і міцним. Його доцільно використовувати при великій кількості маніпуляцій і багатогодинних тривалих процедурах.

Розміри одноразових простирадл

Для того, щоб не переплачувати за одноразові медичні простирадла, необхідно вибрати правильний розмір вироба.

• універсальні розміри простирадл: 200х70, 200х80, 200х90

Вони підійдуть до всіх видів стандартного медичного обладнання. Для більшого комфорту клієнта вибирайте простирадла трохи ширше, ніж поверхня кушетки.

• для процедур УЗД підійдуть розміри 70х80 та 100х80

• для МРТ – 210х53

• в гінекології застосовуються розміри 140х80

• майстри тайського масажу використовують простирадла 200х140 та 200х160

Типи укладання одноразових простирадл

Купуючи одноразові простирадла в рулонах, ви отримуєте 75, 100 або більшу кількість одиниць. Рулони можуть бути з перфорацією або без. Одноразові простирадла з перфорацією зручно відривати, не втрачаючи час на відріз, але довжина відірваних виробів буде стандартна. Як що вироби без перфорації ви можете відрізати шматок простирадла матеріалу необхідної вам довжини.

Купити одноразові простирадла можна і пластами. Так ви отримуєте упаковку з кількістю 50 простирадл.

Упаковка поштучно вважається найзручнішою. У ній ви отримаєте 10, 15 або 20 простирадл в індивідуальному пакеті. Кількість виробів варіюється виходячи з їх розміру.

Одноразові простирадла можуть бути стерильними і нестерильними. Медичні стерильні одноразові простирадла проходять обов’язкову стерилізацію і використовуються в хірургії і косметології під час операцій.

Простирадло медичне нестерильне використовується для післяопераційного догляду і для покриття медичного обладнання при обслуговуванні пацієнтів.

На завершення не можна не сказати про поліетиленові простирадла, які використовуються для SPA-процедур. З їх допомогою запобігають висиханню косметичних засобів. Такі вироби використовуються при обгортанні, масажі і скрабіруванні. Розмір таких простирадл 200х160, 200х200 та 200х230 см.

У нашому інтернет-магазині ви знайдете одноразові простирадла під будь-яке завдання, що стоїть перед вами. Ми працюємо тільки з перевіреними виробниками простирадл. Тому в нашому каталозі – тільки високоякісні медичні товари з приємними цінами, варіативними кольорами і розмірами. Ми доставляємо товар в будь-який регіон України без затримок. Одноразові простирадла купити ви можете оптом і в роздріб. Наші простирадла доставлять комфорт і безпеку вашим клієнтам, пацієнтам і родичам.

Замовити одноразові простирадла

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × four =